EST. 2002

Rossi új sisakban érkezett Katarba

Ennyi év után aligha kell bemutatnunk Valentinót, és talán oktalanság megjegyezni róla századszor is, hogy igen, ? bizony egy ikon. A divatban, dizájnban legalább annyira otthonosan mozog, mint a divatban, stílusteremtésben – törzsi színei és jellemz? szimbólumai tízezrek motorjait és egyéb használati tárgyait díszítik.

Ismerve a Dokit cseppet sem meglep?, hogy a 2011-es évadot megnyitó Katari Nagydíjra új cuccban jelent meg. Nem elvárható, hogy mindenkinek tessen a rikító színösszeállítás, a szurkolóknak azonban szinte biztosan tetszik. Katarban bemutatkozik egy új grafikájú AGV sisak és eddig még nem látott matricák Aldo Drudi tervezésében, természetesen az örök érvény? szimbólumrendszer használatával. Stilizált holdacskák és napocskák a héjszerkezeten, mindenütt.

Mindez az elmaradhatatlan 46-os rajtszámmal, a sárga árnyalataival és nemzeti trikolorral ötvözve – a siker garantált. Hogy a pályán is garantált-e, ahhoz az eddig látottak alapján az ellenfeleknek lesz egy-két keresetlen szavuk. A hondások domináltak a pénteki edzéseken is, Rossi ideje alapján a harmadik sorba kvalifikálná magát. Reméljük, minden érdekl?d?nek sikerült Digit vagy megnyugtatóan m?köd? streamet találnia vasárnap estére.

ugrás fel