EST. 2002

Royal Enfield Trial 500

Az új modell már kapható Európában. Spanyol lap értesülések alapján megjelent az Ibéria félszigeten a mitikus márka talán legérdekesebb modellje. A motor közel 70 éves múltra tekint vissza, és a motokrossz ősi idejében a félelmetes Six Day versenysorozat keretében, Johnny Brittain 15 év alatt 13 győzelmet zsebelt be.

A gyártó törekedett a klasszikus vonalvezetés és érzés megtartására, de modern köntösbe csomagolva mind azt a technikai csomagot, amivel már élmény 2019-ben motorozni. A trial motoroktól már messze van a típus, de a napjainkban oly népszerű Scrambler és Caffé Racerek világában egy érdekes színfolt lehet.

A motor terepképességei kiemelkedőnek tűnnek, magasan vezetett kipufogó cső, aminek köszönhetőn nagy gázló magassággal rendelkezik a típus. Egyszemélyes ülés, riser kormány és terepgumi, fényszóró védelem teszi teljessé a hasznos kiegészítőket.

A Trial a Bullet család tagja, ami a világ leghosszabban gyártott típusa, a gyártását még 1932-ben kezdték el. A gyártó a marketing kampányát is erre a tényre építette, aminek szlogenje egyszerűen csak annyi, hogy „ a legkitartóbb történet a motorozás világában”.

A motor fogyasztói ára: 4995 euró

 

ugrás fel