EST. 2002

RSD KTM 1290 Super Adventure R – egy tökéletes ajándék a fa alá

Roland Sands amerikai motorépítő ismét lerakta névjegyét, méghozzá egy olyan motorral, ami széria kivitelben is legjobbak között van. Sands a KTM 1290 Adventure R modell átalakítása egyértelmű tisztelgés a KTM Dakar csapata előtt, aminek tagjai Matthias Walkner, Toby Price és Kevin Benavide volt.

RSD a jobb sivatagi használhatóság jegyében módosította a tankot és a légbeömlőket, aminek köszönhetően több levegőhöz jut az 1290 R. De nem csak be áramlással dolgoztak sokat. A tankon kívül a teljes farokidom át lett tervezve, ami alatt egy SC-projekt titán kipufogót helyeztek el. Az új farokidom könnyebb és legyük őszinték, sokkal jobban idézi egy igazi versenymotor felépítését.

HA kerék és terep akkor Excel, amiket Sands Dunlop abroncsokkal kombinált ( D606 elöl és D908RR hátul). Hogy a fékre se lehessen panasz egy gyönyörű monoblokk Brembo fék került a gyári helyére, amelyben Galfer fékbetétek dolgoznak.

A teljes csomagban természetesen sok más kiegészítő is megtalálható, így a kéz és teleszkópszár védők, tükrök, haspáncél, ködlámpák, elektronikus segédeszköz-csomag.

ugrás fel