EST. 2002

Sachs X-Road

Új modellel jelntkezik a Sachs a MadAss visszafogott sikere után, méghozzá egy újabb mókamotorral: bemutatták az X-Road 2007-es változatát. A 125 köbcentis, négyütemű, levegő-olajhűtéses blokk 13 lóerő leadására képes és megfelel az Euro-3 környezeti norma szigorú követelményeinek, újdonság, hogy hatsebességes váltóval szerelik.

Tizenhárom lóerő első hallásra nem tűnik valami soknak, de a 121 és fél kilós össztömeg ismeretében lehet, éppen elegendő sokaknak – kezdőknek, vagy nyugodtabb lelkületű motorosoknak.

A kormány széles, a vezetési pozíció egyenes – ránézésre olyan motorkerékpárt csinált a Sachs, amelynek hamar a bizalmába lehet férkőzni. Mindkét kerék mérete 17", a gumik országútiak – az X-Road név és a modell általános kisugárzása ellenére.

Ami a formatervet illeti… nos, a szem elé tárt ferde vázszerkezet, az ovális, nyereg alatti kipufogó és a szegletes nyereg igazán tetszetős, eredeti megoldások, még ha sokban emlékeztetnek is a Ducati Hypermotardjára. A Sachs weboldalán 2.990 eurós eladási ár szerepel az X-Road neve mellett.

ugrás fel