EST. 2002

Sötétségbe burkolózik az új XDiavel

A Ducati kibővíti az Xdiavel kínálatot egy belépőszintű Dark, és Black Star verzióval, melyek az S modellt egészítik ki. Az XDiavel Dark matt fekete színbe burkolózik, mely jól kiemeli roadster formáit. A fekete szín teljesen átjárja a motor minden elemét, beleértve az erőforrást és a burkolati egységeket is.

Az Xdiavel Black Star kiadása a típus sportos oldalát mutatja meg, egy olyan színkombinációval, mely a sport világában népszerű. A fekete és szürke színek összhangja, némi pirossal kombinálva X hatást keltenek a motoron, melyek a modellt jellemzik.

A fekete kovácsolt felnik nem csak, az esztétikát javítják, de 2 kg könnyebbek is mint hagyományos társaik. Elöl 120/70 ZR17, hátul 240/45 ZR17-es Pirelli Diablo Rosso III gumiabroncsokat találunk.

Mindkét változatban, ahogy a teljes 2021-es sorozatban a kéthengeres Ducati Testastretta DVT 1262 erőforrás lesz, mely megfelel az Euro5 követelményeknek. A szabványnak való megfelelés érdekében változtatták a kipufogó elrendezését. Az új blokk a régi verzióhoz lépest 8 lóerővel nagyobb teljesítményre képes ( 160 LE ).

Az Xdiavel igazi arzenállal rendelkezik az elektronika terén is. Bosch IMU, mely aktív adatokat biztosít a Bosch ABS Cornering számára, lehetővé téve a legnagyobb teljesítmény kiaknázását a vezető számára. A Biztonsági rendszerek még kiegészülnek DTC módokkal, tempómattal és Ducati Power Launch technológiával. A háttámlát és a kényelmes utasülést már nem szállítják a Dark modellhez, de külön megvásárolhatóak.

ugrás fel