EST. 2002

Suzuki Katana 4 keréken

Szürke / fekete színárnyalattal, és piros betétekkel érkezik a Suzuki Swift Sport Katana speciális változata. Az modell csupán 30 példányban készül, 17-es kerekekkel és sport kipufogórendszerrel, valamint személyre szabott sportüléssel lehet majd megvásárolni.

Az Swift Katana színei megegyeznek a motor színeivel.

Hamamatsu, ezzel ötvözi a motorok és sportkocsik világát. A fémszürke elemek a fekete tetővel és a sportos dekorral igazi különlegesség lesz a gyártó eddigi kínálatában.

A 17” OZ Racing kerekeket ráadásul opcionálisan akár nagyobb 18-as méretűekre is cserélhetjük. A belsőtér módosítása az üléshuzatokra, kormánykerékre és kárpitokra korlátozódik.

A motorháztető alatt egy 1,4 literes 140 lóerős Boosterjet motor rejtőzik. Amelynek tökéletes hangzásáért egy egyedileg tervezett kipufogórendszer felel. A speciális kiadásnak a széria Swift Sporthoz képest a futóműve is állítható.

Sajnos a modell csak Hollandiában értékesítik és összesen 30 példányban, így ha valaki szeretne vásárolni egyet jobb ha siet mert biztosan gyorsan kifogy a készlet.

ugrás fel