EST. 2002

Suzuki Katana Brand New Jack – Icon Motosport

Az agresszív marketingjéről és izgalmas motorosruházatáról ismert Icon Motosport ismét motorépítésre adta a fejét. A több egyedi átépítés után, most is sikerült valami különlegeset létrehozni melyet Gundam világa ihletett.

Az Ikon már régóta tervezett valami különlegeset létrehozni a Katana modellből, az élénk színek melyek a futurisztikus japán legendák világból érkeznek, jól keverednek a japán motorépítés különleges darabjával.

Tény, hogy a New Jack modell nem rejt akkora átépítést mint más Katana újragondolások, de míg egy átlag motorépítés 12-18 hónapig tart, az Icon mindössze 30 nap alatta rakta össze az saját verzióját. Az apropó a 2020-as „The One MotoShow” , emly egyedi építésekre specializálódott amerikai motorkiállítás.

Az átépítés módosításai minőségi anyagokra épül, a Nitron lengéscsillapítók és rugós tag, EBC fékbetétek, Avon Competition gumiabroncsok és a Leo Vince kipufogórendszer mind azt mutatja, hogy az átépítők használható motort szerettek volna létrehozni. A design, mely nem csak színes de a légterelőkkel és a dupla tanknyílással igen csak izgalmas is, olyan apró részletekre is figyel, mint a Magura fékkar.

Véleményünk szerint ez egy tökéletesen sikerült átépítés, olyan mely sokáig megmarad az ember fejében, ráadásul a létrejött végtermék motorozás szempontjából még jobb is mint az alap modell volt.

ugrás fel