Hirdetés
Kezdőoldal Sporthírek sporthirek-motogp Talma els? körei az Aspar csapatban

Talma els? körei az Aspar csapatban

Hirdetés

Nagyon jól és eredményes indult Talmácsi Gábor els? tesztnapja új csapatával, mely az ismerkedés jegyében telt. 11.45 órakort gurult ki el?ször a boxból, és 17.00 óráig összesen 46 kört teljesített. Jelenleg Mattia Pasini motorjával száguld, mert az ? RSA-ja (amivel a Bautista versenyzett a két utolsó futamon) még nem készült el. Csapattársai közül Faubel is tesztel, ? már az új fejlesztés? Apriliával, Gadea viszont nincs ott.

Az els? nap eredményei alapján a 125-sök között a legjobb id?t (1.48.015) Talma szerezte meg, pedig nem is erre koncentráltak, hanem arra, hogy minél jobban beállítsák a gépet Talma vezetési stílusához és kitapasztalják, hogy egyes változtatások mennyire érzékelhet?ek, mire hogyan reagál a motor. A csapat nagyon profi, mindenki teszi a dolgát a legnagyobb összhangban. 5 állandó szerel? dolgozik a magyar motorossal, valamint két specialista is rendelkezésükre áll egyenesen az aprilia gyártól (váz és motorblokk mérnök)

Talma elmondta, hogy nagyon jól kezelhet? a motor, stabil a kanyarokban, de még szüksége van egy kis id?re, hogy összeszokjon apriliájával. Elöl pl. dupla féktárcsás, nem úgy, mint a Honda és ez szokatlan számára, de azt mondja nem lesz gond.

Faster Management