EST. 2002

Talma els? körei az Aspar csapatban

Nagyon jól és eredményes indult Talmácsi Gábor els? tesztnapja új csapatával, mely az ismerkedés jegyében telt. 11.45 órakort gurult ki el?ször a boxból, és 17.00 óráig összesen 46 kört teljesített. Jelenleg Mattia Pasini motorjával száguld, mert az ? RSA-ja (amivel a Bautista versenyzett a két utolsó futamon) még nem készült el. Csapattársai közül Faubel is tesztel, ? már az új fejlesztés? Apriliával, Gadea viszont nincs ott.

Az els? nap eredményei alapján a 125-sök között a legjobb id?t (1.48.015) Talma szerezte meg, pedig nem is erre koncentráltak, hanem arra, hogy minél jobban beállítsák a gépet Talma vezetési stílusához és kitapasztalják, hogy egyes változtatások mennyire érzékelhet?ek, mire hogyan reagál a motor. A csapat nagyon profi, mindenki teszi a dolgát a legnagyobb összhangban. 5 állandó szerel? dolgozik a magyar motorossal, valamint két specialista is rendelkezésükre áll egyenesen az aprilia gyártól (váz és motorblokk mérnök)

Talma elmondta, hogy nagyon jól kezelhet? a motor, stabil a kanyarokban, de még szüksége van egy kis id?re, hogy összeszokjon apriliájával. Elöl pl. dupla féktárcsás, nem úgy, mint a Honda és ez szokatlan számára, de azt mondja nem lesz gond.

Faster Management

ugrás fel