EST. 2002

Talma jubilál

Talmácsi Gábor a hétvégén Shanghaiban a 100. GP versenyére készül. 2005-ben ezen a pályán szerezte meg élete első dobogós helyét, tavaly pedig a 4. helyen végzett. Eddigi eredményeit szeretné vasárnap túlteljesíteni. Nem készült másként erre a futamra sem, mint ahogy fog a következőre vagy tette azt az előző előtt. A cél mindig ugyanaz: kihozni magából és a technikából a maximumot.

Az első napon nagyon változatos volt az idő, hol esett egy kicsit, hol elállt és felszáradt a pálya. A szeszélyes időjárás némi borsot tört a csapatok orra alá, de Talma a szabadedzésen az 1. helyen zárt, majd az időmérőn a 3.-on. A motor beállításain van még mit dolgozniuk, de tudják, hogy min kell változtatni ahhoz, hogy jobb időket érjen el Gábor. Az időmérőn a 2.számú motorjával kezdett, majd amikor látták, hogy nem fog esni kiment a boxba az 1.számú gépért. 1-2 kör erejéig bejáratta, majd kezdte a gyors köröket. Viszont a hátsó futómű beállításaival gondok adódtak, a gyorsításokat követően darált a motor hátulja. Jelenleg is folyik a munka a boxba, hogy holnapra minden rendben legyen Talma apriliajával.

Talma nyilatkozata:

„Dolgozunk még a beállításokon és remélem nem fog nagyképűen hangozni, de nem Pasini volt a szélvész gyors, hanem én voltam lassú.”

Faster Management

ugrás fel