EST. 2002

Talma megérkezett Törökországba

Talmácsi Gábor és managere a ma reggeli órákban érkezett meg a következ? futam helyszínére. Elmondták, hogy nagyon hideg van, nem számítottak rá, hogy ennyire h?vös id? fogadja ?ket; még napközben is csak 10 fokig kúszott fel a h?mér? higanyszála. Az els? dolguk között szerepelt, hogy mentek néhány kört a pályán…de persze még csak autóval

Azt mondták, hogy fantasztikusan szép minden, a boxok, a lelátók. Nagyon látszik rajta, hogy ez egy új ring.

Talma szerint nagyon gyors és technikás a pálya, és nem lesz gyerekjáték rajta menni. Van benne egy olyan kanyarkombináció, ahol három balos kanyar jön egymás után, Gábor erre csak azt mondta, „Kemény lesz!” Ráadásul szinte az összes kanyar lejt (sok a szintkülönbség), ami még inkább megnehezíti majd az életüket.

Ma délután megejtettek egy kis városnézést is, és rá kellett jönniük, hogy Budapestnél van kétszer rosszabb közlekedés? város. Órákat araszolgattak a dugóban, és hogy ne ismétl?djön meg a mai szitu, így holnaptól autóval ki sem mozdulnak a szállodából. A szállodának egy nagyon jól felszerelt konditerme is van, ahol mindennap másfél órás edzésprogramot teljesítenek, mert Talma tökéletes er?létben szeretne motorra ülni a hétvégén is.

ugrás fel