EST. 2002

Talma party

Hagyomány ugyan, hogy év végén megrendezésre kerül Talmácsi Gábor zárópartyja, a mostani azonban mégis különleges volt. A 2006-os értékeléseken túl bemutatásra került Talma új csapata, akinek vezetői közül sokan személyesen is ott voltak, valamint kiállították új Apriliáját, amivel Jerezben már bizonyította, hogy jól döntött a világbajnok csapat, hogy szerződtette.

Az est házigazdái Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő volt, akik a műsorvezetésben szerzett rutinnal könnyedén oldották meg feladatukat a színpadon.

A program egy 3 perces lézershow-val vette kezdetét, ami – láthatóan és hallhatóan – elnyerte a vendégek tetszését és remekül indította a műsort. Majd Talmácsi Gábor és Stefano Favaro értékelte az idei esztendőt, beszéltek új, közös projekjükről is a Faster Racing Team-ről. Ennek a csapatnak a színeiben indul jövőre Talma öccse, Gergő a Superstock 1000 Világkupán. A rövid kitérő után ismét az idei események kerültek előtérbe és természetesen nem maradt el a köszönet az együttműködő partnereknek sem, akik végig a magyar motoros mögött álltak. A 2007-es tervek ismertetése előtt Illés Antal hangutánzó szórakoztatta a vendégeket.

A program második felében Talma első külföldi együttműködő partnere, a SEDESA tartott egy rövid prezentációt, majd a műsorvezetők Facundo Gabriel Garcia (Aspar Team – kommunikációs igazgató), Gino Borsoi (Aspar Team – Team-manager) és végül Luigi Dall’Igna (Aprilia Racing – technikai igazgató) urat szólították a színpadra és kérdezték őket Talmáról, a jövőről, az elvárásokról.

Ezt követően az est fénypontjaként Talmácsi Gábor új bőrruhájában tért vissza a színpadra és leleplezte azt a versenygépet, mellyel az első teszt alkalmával pályacsúcsot döntött Spanyolországban.

Az állófogadás után megnyíltak a kapuk az érdeklődők előtt, akik szép számmal érkeztek. Számukra is bemutatásra került az új Aprilia. Nagyon sok autogramot osztott ki Talma és a party hátralévő részében is szüntelen mosollyal állt fényképezőgép elé. Az év hátralévő része pihenéssel, feltöltődéssel telik, majd januártól ismét kezdetét veszi a kemény munka, jönnek a tesztek, és március 10-én, Katarban elstartol a világbajnoki mezőny.

ugrás fel