EST. 2002

Tamburinit mindenkinek: Husqvarna STR

Massimo Tamburini tervezte motor, 8.000 eurónál kevesebbért? Hihetetlen, de igaz. Jó ideje beszélnek már err?l a projektr?l, amelynek tervezésén a romagnai mérnök dolgozott: egy egyszer?, szórakoztató és megfizethet? motor.

Nemrég ‘egy mindenki számára elérhet? totális motort’ ígért Tamburini: ez, mint alapkoncepció hordoz párhuzamokat a Kawasaki ER6-éval, amely egy sikeres vállalkozásnak bizonyult. Az STR letisztult vonalvezetése, a forma folyamatossága a fényszórótól a hátsó sárhányóig az olasz design védjegye.

‘Éljen az esszencialitás’ felkiáltással készült az egész STR, azért is, hogy a lehet? legjobb vezetési élményt nyújtsa. A CR&S Vun biztosan megihlette ezt a munkát, ahogy a Husqvarna supermoto-világa is visszaköszön, a gyár törekvése mégis egy teljes mértékben új, ízig-vérig országúti motor. A házi fejlesztés? egyhengeres blokk és az azt szinte teljesen átölel? alumínium vázszerkezet – ezt AIF névre keresztelték – , és a részletek a képeken arra engednek következtetni, hogy ára ellenére remek szint? lesz a felszereltsége, és akár hamarosan megkezdhetik a szériagyártást.

ugrás fel