EST. 2002

Thruxton Special Edition

A Bonneville után a Triumph ízléses sor2-különlegesít? kúráján után a Thruxton következik, magas fémrészecske tartalmú, extracsillogós Crystal White-ban tündököl a talán egyetlen igazán stílush? gyári café racer. A fehér mellé a vonzó kontrasztot a világ els? pirosra festett Triumph váza, és a 865 köbös blokk fekete oldaldeklijei képzik, a technikai alapok változatlanok.

Az angolok ízlésesen búcsúztatják a Triumph Thruxton jelenlegi modelljét a fehér Special Editionnel: a színösszeállítás és a kerek els?lámpát körülölel? kis fejidom az 1960-as évek utcai versenymotorjait idéz? csutkakormányos várhatóan utolsó kiadását díszíti.

Klikk…

A nemzetközi Triumph-blogok 2011-re várják az átdolgozott Thruxtont, s?t, egészen pontosan egy teljesen új modern-classic család felfúrt blokkos gondolatától izgulnak. Megszoktuk már, hogy a brit motorgyártó körüli pletykák a szakmai fórumokon általában gyorsan és megbízhatóan terjednek, de a special edition-ölés egyébként is ismert módja annak, hogy még egyszer érdekl?dést és keresletet generáljanak egy kifutó modellnek.

Várhatóan a 2010-es lesz utolsó szezonja a jelenleg futó America, Speedmaster, Bonneville, Scrambler és Thruxton Triumph-oknak, bár balószín?, hogy a teljes modellváltás nem egyik évr?l a másikra, sokkal inkább néhány év leforgása alatt megy majd végbe.

ugrás fel