EST. 2002

Triumph Rocket III TFC

Aki követi az angol márka modell bemutatóit az biztosan emlékszik rá, hogy januárban már irtunk a különleges TFC szériáról, amiben egy Rocket 3 modell is helyett kapott. Most végre itt van a teljes képgaléria 2,5 literes 170 lóerős, és 221 Nm nyomatékkal megáldott csúcsmodellről.

A Rocket 15 éve jelent meg a piacon és már akkor is nagy port kavart, a mostani TFC a legerősebb verzió az angol gyártó modell palettáján. Az többlet teljesítmény mellett az angoloknak sikerült le is fogyasztania speciális kiadást, az alumínium váznak és karbon elemeknek köszönhetően 40 kilogrammal kevesebbet mutat mérleg.

A Showa rugóstagok, Brembo fékek már alapfelszereltségnek mondható, az igényességéről ismert gyártó csúcsmodelljeinél. Az bődületes erőhöz szerencsére komoly elektronikai arzenált is kínál a Rocket, a négy szinten állítható kipörgésgátló mellett megtaláljuk a blokkolásgátló rendszert is.

A Triumph rengeteg fejlődött műszerezettség terén is, TFC modellhez alapban jár a kulcsnélküli indítás, guminyomás ellenőrző, USB töltő, tempomat de akár a Google térképét is használhatjuk a hatalmas színes TFT kijelzőn.

A TFC modellből csupán 750 darab fogja elhagyni a gyártósort, így ha szeretne valaki egy úcsot a csúcsmodellből, akkor sietnie kell a vásárlással.

 

ugrás fel