EST. 2002

Triumph Scrambler 1200 XE Steve McQueen Edition 2021

Módosult az angol gyártó ikonikus Scrambler családjának nagyobbik modellje. A bejelentés alapján az Scrambler 1200 XC és XE modelljének blokkjai megfelelnek az Euro5 követelménynek és teljesítményük nem változik.

Bár a maximális teljesítmény valóban megegyezik (89 LE), a teljesítmény csúcspontja megváltozott. Az új blokk 7250 fordulat/percnél adja le a maximális teljesítményét, ami 150 fordulattal alacsonyabb érték, mint az elődé. Az Euro4 blokkal szerelt modell nyomaték csúcsa 3950 volt, míg a mostani magasabb 4500-as fordulatnál éri el a maximális nyomatékot. A különbség szinte észrevehetetlen, főleg egy olyan motornál, ami nyomatékból képes dolgozni a fordulatszám tartomány nagy részében.

A változás leginkább a kipufogórendszert érintette, ami nagyobb hőelosztást tesz lehetővé. A változások mellett bemutatták a Steve McQuenn verziót is, amiből összesen 1000 darab kerül értékesítésre.

A különleges modell természetesen különleges fényezést is érdemel, a Competition Green megjelenést mellett sok egyéb extrát is kapunk a csúcsmodell mellé.

Steve McQuenn és az eredeti modell grafikája a tankon

Az első és hátsó sárvédők a tank színére festve

Prémium nyereg

Szál csiszolt alumínium betér a tankban és Monza típusú tanksapka

Hűtőrács

Bukókeret

Gravirozott aláírás és modell szám a kormánybefogón

ugrás fel