EST. 2002

Triumph Speed Triple 1200 RR

Az angol gyártó kibővíti roadster kínálatát az új Speed Triple 1200 RR-rel. A technikai csomag a testvér RS-től származik, de olyan technikai és stilisztikai újításokat találunk, melyek karakteresebbé teszik az új modellt.

Kiemelkedik a kerek fényszóróval ellátott burkolat és az Öhlins csúcskategóriás félig aktív felfüggesztése. Ellentétben a többi Naked típussal, az RR sportkormánnyal van szerelve.

Az 1160 cm3-es háromhengeres erőforrás 180 lóerő / 10750 fordulat/percnél. A legnagyobb nyomaték 125 Nm / 9000 fordulat/percnél érhető el. Az új Speed Triple 1200 RR karbantartási intervalluma 16000 kilométer vagy 12 hónap.

Az RR kormánya 135 mm lejjebb és 50 mm-rel előrébb van helyezve és a lábtartók pozícióját is módosították. Az ülésmagasság 830 mm. Az RR sportos jellegét támasztja alá az Öhlins Smart EC 2.0 elektronikus felfüggesztés, elöl és hátul is. Jelenleg ez a gyártó technológiailag legfejlettebb terméke. A futómű megfelelően illeszkedik az RR sajátos geometriájához, ezzel garantálva a legjobb teljesítményt, irányítást és nem utolsósorban kényelmet. A beállításokat a TFT műszerfalon keresztül módosíthatjuk, akár menet közben is.

A Speed Triple 1200 RR másik nagy előnye a Brembo Stylema fékrendszer,a mely monoblokk féknyergekkel és 320 mm-es tárcsákkal rendelkezik. A Brembo MCS karja természetesen állítható.

A 17” alumínium kerekek Pirelli Diablo Supercorsa SC2 V3 gumi található, ami csak pálya használtra engedélyezett.

A világítási csomag teljese mértékben LED alapú. A váltást a Moto2 Világbajnoksággal együtt fejlesztett Triumph Shift Assist váltórendszer segíti, mely le és felfelé is segíti a váltást.

A TFT 5 hüvelykes ésmagában foglalja a My Triumph csatlakozási rendszer funkcionalitását. A rendszer lehetővé teszi okostelefon és GoPro csatlakoztatását is.

ugrás fel