EST. 2002

Triumph Bonneville Tridays LE

Mond valakinek az a név valamit, hogy Neukirchen? Nem a Ten Kate Superbike-gárdájának szerencsétlen sorsú motorosáról van szó, hanem egy osztrák kisvárosról, amely immár hagyományosan fogadja az éves rendszerességgel odaözönl? triumphosokat háromnapos találkozó (Tridays) keretében.

Erre a három napra Newchurch-re keresztelik át a városkát, és a környéket megszállják az ‘angolok’ egy, a maga nemében egyedülálló programsorozat végett. Mi volna hát jobb pillanat a Bonneville ‘Tridays’ Limited Edition bemutatására, mint ez? A hinckley-i klasszikus a különleges alkalomra felölti a találkozó logóját és jópár preci?z részlettel gazdagodik, amelyek a nyugis kéthengerest harapós café racerré alakítják át.

A Bonneville Tridays ötletét egyébként az LSL tuningcég két f?kolomposa, Uli Brée és Jochen Schmitz-Linkweiler jegyzik. Újdonságként kiemelend? a Remus kipufogó és az YSS rugók, a m?szerpanel, kormánycsutkák, fékek és fényszóró, az alumínium hátsó sárhányó, a racer nyereg, a ledes hátsó lámpa. Mindösszesen húsz példány készül bel?le, 12.590 eurós ellenértéken lesz rendelhet?.

ugrás fel