EST. 2002

Twittereznek a GP-sztárok

Megérne egy terjedelmes szociológiai tanulmányt, hogy miként változtatta meg életünket az internet, és a közösségi oldalak elterjedése. Talán már meg is írták valahol. A lényeg, hogy a motoros sztárok is el?szeretettel használják a világháló különböz? csatornáit, naprakész információkat szolgáltatva a rajongóknak. Néha még a csapat érdekeit is sértve.

Nicky Hayden egy laza srác. Tipikus amerikai, you know. Szereti a kentucky csirkét, a baseball sapkát, a fogkrémet és twittert. Amerikai lévén egy extrovertált figura, aki a futamok után sem csak annyit böfög a mikrofonba, hogy “elrajtoltam, célba értem, kész”. Egyszóval Hayden barátunk szeret beszélni, amiért egyszer már a fejére koppintottak Borgo Panigale-ben. Emlékeztek még a twitteren leközölt GP10-es Ducati fotójára?!

És az IPhone-t is szereti!

A 2006-os világbajnok most nem ipari kémkedésével hívta fel magára a figyelmet, csuklótól könyékig felhasított alkarját tárta a nagyérdem? arcába, krónikus alkar bedurranásai miatt ugyanis kés alá feküdt a holtszezonban. Legfrissebb bejegyzése szerint már úton is van Kuala Lumpur felé, hogy kapcsok nélkül húzhassa a szezon második tesztsorozatán a big-bang Ducati szarvát. Itt a második penzum MotoGP-fanok!!!

Jorge Lorenzo is fontosnak tartja élete minden apró intim pillanatát a rajongói elé tárni. A Barracuda naptárfotózás után egy kevésbé pikáns hírrel szolgált az ex-Nyalókás: az alig két hete összefoltozott kezéb?l neki is eltávolították a varratokat, tesztelésre jelentkezik a derék spanyol is. Csak azt tudnánk, hogy az ördögbe forrnak ilyen gyorsan össze a csontok a MotoGP mez?nyben?!

ugrás fel