EST. 2002

Új BMW R nineT sorozat – 2021

Megújult a BMW R nineT családja. Az újdonságok között találjuk a felülvizsgált motort, mely megfelel az Euro5 elvárásoknak és 109 lóerős teljesítményre képes (1 lóerővel kevesebb mint az előző verzió). A család 4 modellből áll: R nineT, Ninet Pure, R és R nineT Scrambler, nineT Urban G/S.

Az erőforrás továbbra is maradt levegő/olajhűtéses boxer motor, melyet új hengerfejekkel és hűtőbordákkal látták el. A hengerfejekben található egy ”örvényrendszer” melynek köszönhetően a keverék jobban forgatva biztosít ég jobb és tisztább égést, megnövelve a nyomatékot. A gyártó adatai alapján a motor nagyobb nyomatékkal rendelkezik a 4000-6000 fordulat/perc tartományban.

Az R nineT sorozat minden modellje megkapja alapkivitelben az ABS Pro-t, a DBC-t (dinamikus fékvezérlést), egy új hátsó lengéscsillapítót (WAD), valamint az „Rain” és „Road” vezetési módokat. Az újdonságok között találunk még egy új műszeregységet és új fényszórót, fehér jelzőlámpákkal és LED technológiával. A modelleknél bevezetésre került az USB töltő ajzat is.

ugrás fel