EST. 2002

Új Ducati Hypermotard 950 – új váltó, fényezés és Euro5 homologizáció

Új sebességváltóval és fényezéssel mutatkozott be, az Euro5 előírásokat is teljesítő új Ducati Hypermotard. A 2022-es évre frissített Ducati 950-es Hypermotard család az RVE modell mellett, az SP verziót is kínálja a vásárlók számára. A Ducati fun-bike modelljét a supermoto kategória ihlette és továbbra is megtartja a térhálós vázszerkezetet és a segédváz alatt elvezetett két kipufogócsövet.

Az SP modell színei és matricái a MotoGP világát idézik, a technikai csomag pedig magasabb szintű a család másik két tagjánál. Az Öhlins felfüggesztések mellett, Marchesini kovácsolt felniket és Ducati Quick Shift (DQS) rendszert is találunk a csúcsmodell felszereltségi listájában.

A Hypermotard család erőforrása egy 937 cm3-es kéthengeres Ducati Testastretta 11, amely 114 lóerő leadására képes 9000 fordulat/perc mellett.

A sebességváltó a Monster és a Supersport950-nél bevezetett módosításokkal frissült. A csapágyakon mozgó rendszer kevesebb súrlódással és a sebességváltókar nagyobb megterhelésével éri el a pontosabb váltást.

ugrás fel