EST. 2002

Új Suzuki ruházati kollekció

Motorsport, Collection és Teamwear néven mutatták be azt a három termékcsaládot ami a japán gyártó 2018-as ruházati és kiegészítő kollekcióját alkotják.

A Motorsport kínálat azoknak szól akik a szívükben a versenyzésnek élnek. Megtaláljuk benne az Ecstar csapat versenyzőit és a Team Classic retro grafikáit is. Ha valaki a motokrossz irány képviseli akkor a legenda Stefan Everts sorozatból tud választani. A gyártó megpróbálta reprodukálni az Suzuki Ecstar MotoGP csapat ruházatát is, ugyan azokkal az anyagokkal amit a versenycsapat használ.

A Collection vonal kifinomultabb és azok számára készült, akik divatosak de szenvedélyes vonzódnak a motorokhoz. A kínálatban gyermekeknek is találunk hasznos ajándékokat, kiegészítőket, ahogy a Vintage vonal is képviselteti magát pólók széles skálájával.

A Teamwear kollekció a praktikus és sportos tulajdonságokat egyesíti, célja a szabadidős vagy csapatmunka viselet. Ebben a kategóriában több olyan terméket is találunk aminek színe illetve mintázata a Suzuki alapszíneire épül. A három leggyakoribb kombináció a kék-fehér, sárga-kék, fekete-szürke.

ugrás fel