EST. 2002

Új vezető a BMW Motorrad élén

A BMW Group Motorrad divíziójának igazgatói székét Dr. Markus Schramm foglalhatja el.

2018. május 1-jén Dr. Markus Schramm veszi át a BMW Motorrad igazgatási feladatait, miután elődje, Stephan Schaller 2018. február végén a németországi Heidenheim városban székelő Voith GmbH & Co. KGaA cégcsoport igazgatóságának élére távozott. A BMW Group kétkerekű divízióját a köztes hónapokban a pénzügyi részleget igazgató Hubert Kühner vezeti, mielőtt 2018. április végén nyugdíjba vonul.

Dr. Markus Schramm 1991-ben csatlakozott a BMW Group-hoz, az elmúlt huszonhét esztendőben pedig az értékesítési, az ügyfélszolgálati, a stratégiai, a tervezési és az ellenőrzési szakterületeken látott el különböző vezetői feladatokat. Jelenleg a BMW Group vállalat- és termékstratégia-tervezési részlegét irányítja. Az 55 esztendős szakember imádja a motorkerékpárokat és megszállott hosszútávfutó.

Több mint 90 éves tapasztalatával a BMW Motorrad a világ legsikeresebb prémium robogó- és motorkerékpár-gyártó vállalata. A BMW Group kétkerekű divíziója az elmúlt esztendőkben számos újdonságot bemutatott, amelyek jelentős növekedéshez segítették a márkát. A BMW Motorrad mára a felsőkategóriás motorkerékpárok szegmensének abszolút piacvezető iránymutatója. 2017-ben a vállalat 164 153 darab robogót és motorkerékpárt értékesített világszerte, amellyel sorozatban hetedik alkalommal múlta felül saját, egész éves eladási rekordját. Több mint 1 200 márkakereskedésből álló értékesítési hálózatával a BMW Motorrad a világ 90 országában forgalmazza termékeit.

ugrás fel