EST. 2002

Új taggal b?vül a GSX-R Kupa

Szöveg: Team Suzuki Fotó: Team Suzuki

A Magyar GSX-R kupa ismét új indulóval bővül a következő futamokra. A pilóta bemutatására több mód is lehetne. Kezdhetnénk úgy, hogy tehetségesnek bizonyult az Erste Leasing Motoros akadémia képzésein és Szabó Attila vezető oktató rábeszélte, hogy induljon a kupán. A 2. bemutatási mód, hogy remek sportember, hiszen gyermekkorától kezdve a sportolást és a tanulást helyezte előtérbe minden mással szemben. Egészen kis gyerekként elkezdett motorozni és versenyszerűen síelni, jelenleg jogot hallgat, tehát nem fecsérli el az életét. Mindkét bemutatás teljes mértékig igaz plusz megfűszerezve azzal a nem titkolandó ténnyel, hogy a versenyző hihetetlen adatokkal rendelkezik, hiszen 90-60-90.

A számokból valószínű, hogy többetek rájött arra, hogy egy rendkívül csinos hölgyről beszélünk, akinek a neve Molnár Ágnes. A versenyzőnő, mindene a motorozás, amikor teheti motorjára pattan, és az országot járja orvos édesapjával együtt. A GSX-R Kupán való indulás számára egy megvalósult álom, így mióta tudja, hogy hol kell bizonyítania minden lehetőséget megragad, hogy a Hungaroringen motorozzon. Az Erste Leasing Motoros Akadémia oktatói mind egytől egyig szívesen segítenek Áginak, hiszen számukra is fontos hogy az egyelőre egyedüli hölgyversenyző jól menjen a futamokon. Akinek felkeltettük az érdeklődését a következő futam megtekintésére az semmiképp ne hagyja ki a június 24.-én a SUCSAMOTA keretein belül megrendezésre kerülő GSX-R Kupa futamot. A programokról érdemes egy kicsit bővebben beszélni:

 Ismét SUCSAMOTA… 
 
A Magyar Suzuki Zrt. a hagyományokhoz híven idén is megrendezi Magyarország legnagyobb motoros családi rendezvényét, a SUCSAMOTA-t, amelynek a Hungaroring ad otthont 2007. június 24-én, vasárnap. A SUzuki CSaládi Autós MOtoros TAlálkozó Magyarországon egyedülálló kezdeményezés, a SUZUKI ez alkalomból igyekszik majd gondoskodni az egész család kikapcsolódásáról.

A rendezvény, idén először nem csak a motorozásról szól, hanem SUZUKI autós programok is helyet kapnak majd. Az esemény fő célja, hogy a családok minden tagja egy egész napot a szórakozásnak szenteljen. A SUzuki CSaládi Autós MOtoros TAlálkozó azokra is gondol, akik esetleg még nem motoroznak vagy autóznak; ezévben is rengeteg meglepetésre számíthat a kilátogatók apraja-nagyja.

A Hungaroring története során még soha nem fordult elő, hogy egyazon napon, autó- és motorversenyzők is koptatják az aszfaltot. A Magyar Suzuki Zrt. a SUCSAMOTA alkalmából GSX-R kupa futama mellett programjára tűzi a Suzuki Swift Kupát. Az égboltot is bevonják a műsorba, hiszen Bessenyei Péter műrepülő világbajnok mutat majd be egy-két trükköt a repertoárjából, majd hangulatfokozásként a célegyenesben landol majd.

A gyermekek is találhatnak kedvükre való szórakozást, hiszen légvárak, rodeó- bika, mászófal, euro-bungy, trambulin, pónilovagoltatás várja majd őket. A nagyobb izgalomra vágyó gyerekek benevezhetnek a SUCSAMOTA 5-próbárais, ahol elektromos roller, mini chopper, foci célkapu, kosárlabda, valamint kacsalövészet „sportágakban” versenyezhetnek egymással. A Suzuki Pink Point a hölgyek szórakoztatására jön létre, ahol kozmetikai/napozási tanácsadás, valamint hennafestés, asztrológia, sorselemzés és aurafotózás programokból válogathatnak.

A négy kerék iránt érdeklődők számára is rengeteg programmal kedveskednek a rendezők. Az Adventure parkban lehetőség nyílik terepjárók és qadok kipróbálására, valamint a gokart-pályán is száguldozhatnak majd. A MAK, vagyis a Mobil Vezetéstechnikai Tanpálya reggeltől-estig áll az érdeklődők szolgálatára. A motorozni vágyók is készüljenek, hiszen a Suzuki jóvoltából eddig soha nem látott méretű tesztparkkal ismerkedhetnek majd 24.-én vasárnap. A GSX-R Kupa és a Swift kupa előtt, valamint ezeket követően természetesen a pályán is lesz lehetőség kipróbálni a Suzuki által forgalmazott motorkerékpárokat. A szervezők koncertekkel is kedveskednek majd a kilátogatóknak, a kocerkínálatban ott lesz -többek között- Lola, Ádám és Éva, Tóth Gabi a Megasztárból, Maróth Viki és a Nova Kultúrzenekar, és több mint egy órás élő koncerttel a Mystery Gang.

A Magyar Suzuki ZRT mindenkit szeretettel vár ingyenes rendezvényére…

ugrás fel