EST. 2002

Vespa 946 Emporio Armani

Az olasz divatház 40., a Piaggio Group 130. évfordulóját ünnepli idén, aminek alkalmából limitált szériás robogót adnak ki Olaszországban.

Vespa 946 Emporio Armani

40 éve alapította Giorgio Armani az Armani divatházat, és 130 évvel ezel?tt jött létre a Piaggio Group, a Vespa gyártója. A két olasz stílusikon közös évfordulóját egy különleges Vespával ünnepli. A 946 név a mai napig hihetetlenül népszer? robogó els? példányának gyártási évére, 1946-ra utal.

A 946 Emporio Armani különleges minden szempontból. Színét az olasz tervez? maga választotta ki, az egyedi szürke színbe egy kevés zöld is vegyül, ami csak olyankor látható, ha megfelel? szögben esik rá a fény. Az egész idomzat matt bevonatot kapott, az oldalán és az els? lámpa fölött megjelenik az Emporio Armani logója a kitárt szárnyú sassal.

Vespa 946 Emporio Armani

A különleges kiadáson nem csak a tervez? viseli a keze nyomát, az 946 Emporio Armaninak nem csak a stílusa, de m?szaki megoldásai és teljesítménye is kiemelked?.

Az új négyütem?, elektronikus üzemanyag-befecskendezéses blokk dinamizmusa tökéletes a városi forgalomban, miközben kedvez? a fogyasztása és a károsanyag kibocsátási adatai. A dupla els? 220 mm-es tárcsafék és a kétcsatornás ABS a 12-es kerekekkel együtt kényelmet és biztonságot garantál akár mindenféle útviszonyok között, akár aszfalton, akár macskakövön.

Vespa 946 Emporio Armani

Számos részlet mutatja, hogy ez a motor más, mint a többi: alumínium és b?r részletek, kiegészít?k és csúcskategóriás elektronikus kütyük egész sorát találjuk rajta.

Elég jól néz ki, de 9 900 euróért..?

ugrás fel