EST. 2002

VESPA GTS 300 SEI GIORINI LIMITED EDITION oldalkocsival

Már azt hittük, mindent kicsavartak az elmúlt évtizedekben a Vespa történetből. Színek, minták, egyedi kiadások és még sorolhatnánk. Kivéve egy dolgot, oldalkocsis Vespát még nem láttunk. Ez nem azt jelenti, hogy nem létezik, de szériában egy adott modellhez gyártva már biztosan kicsi az esélye.

Most egy Hollmann nevű, különleges autókkal foglalkozó cég dobott fel a weboldalára rendelhető státuszba olyan motorokat, amikhez egyedi oldalkocsit építettek.

A kínálat alapján két színből lehet választani ( matt szürke,matt zöld ) . Az oldalkocsi tárcsafékes, maximális sebesség, amit elérhetünk vele 120 km/h. Ennyit tud a Vespa GTS 300-as és a 23 lóerőnyi teljesítmény. Az olasz design egyik remekművét persze senki sem a technikai adottságai miatt isteníti. A megjelenése egy csepp esszencia, abból amit csak az olaszok értenek az egész planétán. Olyan megjelenést adni tárgyaknak, amik akár 50 év múlva is használhatóak és különlegesek.

Az oldalkocsi megjelenése teljesen passzol GTS kiviteléhez, ráadásul találunk benne USB töltőt, LED világítást, és a ABS rendszert. Ha további csomagokat szeretnénk magunkkal vinni a hosszú útra, akkor opcionálisan vásárolhatunk egy 42 literes tárolót is. A szélvédő biztonságot nyújt az utasnak, aki az utazásban közben csatlakoztathatja okostelefonját a Vespa MIA rendszeréhez is.

A jó sosem olcsó, jelen esetünkben ez 15800 eurót jelenet export árban (nettó). Ha valaki tehát szeretne egy egyedinél is egyedibb Vespát, akkor keresse fel az alábbi címet és már rendelheti is.

További képek a forgalmazó oldalán.

Fotók: Hollmann

ugrás fel