EST. 2002

Vespa Primavera 2014

A Piaggio csoport az egyik legtüneményesebb Vespa-modellt újítja fel a 2014-es modellévre: 45 éve már, hogy 1968-ban megszületett a Primavera a maga könnyed, friss vonalaival és lehengerl? egyszer?ségével. Az akkor egy hatalmas vérfrissítést, ha úgy tetszik, új korszakot jelentett egy olyan világban, ami ki volt éhezve a változásokra.

Katt a nagyobb képért.

Hogy a világ ma ki van-e éhezve a változásokra? Talán. Ami biztos: egy jól man?verezhet?, aranyos kis Vespa még 2014-re fordulva is jól jön. Igazi státuszszimbólum ma is, lányok és srácok egyaránt odavannak érte. A Primavera ma is ugyanazokat az erényeket csillogtatja, mint amivel a múlt században hódított, és ez a recept sosem fog kimenni a divatból. 

A formavilág tipikusan vespás, ugyanakkor az újdonság erejével is hat, helyenként a Vespa 946-ot idézi. ami pedig a beltartalmat illeti, nyugodtan hozzárendelhetjük a legmodernebb technológiát ehhez a robogóhoz. Agilis, kényelmes és fiatalos – sokféle motorizációval, ezek rendre: 50cc kétütem?, 50cc négyütem?, 125 3V és 150 3V. 

ugrás fel