EST. 2002

Vespa S College: visszatérnek a hetvenes évek

A Piaggio csoporttól már megszokhattuk, hogy szinte minden hónapban valami friss és ropogós újdonsággal bombázza a piacokat – a robogós szezon zenitjén sincs ez másként.

Az idei tavasz egyik slágere a Vespa S College modell lehet, amely klasszikus, összetéveszthetetlen, tipikusan vespás formatervvel és egy jó adag vidámsággal támadja a 2010-es évek tinijeit.

Hasonlóan m?ködtek a dolgok a hetvenes években is, az ifjak akkor is ilyen cinquantinóra vágytak. A mai kor kollégistái azonban már nem csak kétütem? ötvenes (smkp) formátumban, hanem két szelepes, légh?téses, 150 4T, 125 4T kivitelben is választhatják az olasz robogót, elektronikus befecskendezéssel, sport- illetve túranyereggel, magával ragadó fényezéssel.

A 10,7 illetve 12,3 LE-s teljesítmény a napi technikai jelleg? helyváltoztatáson túl már hosszabb-rövidebb kiruccanások remek eszközévé is emeli a négyütem? Vespákat. Aki pedig nem kíván lemondani a két ütem zamatáról, annak továbbra is elérhet?vé teszi a gyártó a katalizátoros keverékfalót.

Idehaza egyébként, miután a Mille Motor átvette a Piaggio Group brandjeinek forgalmazási jogát, egy új hellyel b?vült a Vespákat (és Piaggiókat, illetve Gilerákat) árusító helyek száma. Dél Pesten, a Lurdy-háznál, a Shell kút mellett található a legújabb PVG beszerzési forrás, keressétek a Tutto Moto szalont és márkaszervizt! 15 éves múlttal, de új helyen, új ajánlatokkal várják az olasz robogók szerelmeseit.

Tutto Moto
Piaggio, Vespa, Gilera szalon és márkaszervíz

Budapest, Könyves Kálmán krt. 16.
Telefon: +36 20 222-7744
berkes@hasznaltmotorok.hu (Berkes Levente)

ugrás fel