EST. 2002

Victory és Indian újdonságok 2016-ra

A Polaris bemutatta két nagy brandje, a Victory és az Indian 2016-os újdonságait, amik lényegében létez? modelljeik új színváltozatai vagy optikai tuningolt frissítései.

A legnagyobb újdonság az 1731 köbcentis, V-kettes cruisereket, a Vegas-t és a Vegas 8-Ballt érintik, melyek könnyebb és er?sebb kovácsolt alumínium kerekeket kaptak, kecsesebb, kör alakú els? lámpát és színre fújt vázat.

A cruiser család másik tagja, a Judge új színe, a „sunset red with black rally stripes’ a kedvencünk, szerintünk elég jól sikerült.

Victory Judge 2016

A Victory Hammer 8-Ball megkapta a komolyabban felszerelt Hammer S kerekeit.

A Victory Magnum két új színváltozatban lesz elérhet?: „black crystal over havasu red’ és „suede pearl white with black’ – melyek lefordításától most eltekintenénk, úgysem az a lényeg -, mindkett?t a motoron végigfutó csíkozás díszíti.

Az Indian új színekbe öltözteti Scout, Chief és Roadmaster modelljeit, a Scout „wildfire red’ változatban, a Chief Classic „pearl white’-ban, a Chief Vintage „star silver and thunder black’-ben, a Chieftain „silver smoke’-ban ragyog 2016-ban.

A Roadmaster három új színben várja a jöv? évet: storm grey and thunder black, blue diamond és springfield blue ivory cream.

És a képek:

ugrás fel