EST. 2002

Victory Magnum X-1 2015

Megalománia. Ez a szó jut eszünkbe el?ször, amikor megpillantjuk a Victory legfrissebb, hivatalosan még be sem mutatott Magnum modelljének X-1 változatát.

Az X-1 mindössze annyiban különbözik a Magnumtól, hogy egyedi fényezést kapott, és olyan hangcuccot, amire nem is gondolnánk. Mert hogy minek…

A motor hivatalos bemutatója március 7-én lesz a Daytona Bike Weeken, de ahogy mostanában mindennapossá vált, a fotók már egy héttel korábban „kiszivárogtak’.

Victory Magnum X-1

A méret a lényeg

A Magnum elöl 21 colos keréken fut, a hivatalos brosúra szerint alap az egyedi fényezés (ebben a szókapcsolatban érzünk némi ellentmondást), és olyan színekben pompázik, mint például a Plasma Lime és Ezüst. Ehhez képest a Magnum X-1 még eggyel egyedibb fényezést kap 1000 dollár értékben – úúú! – és ha jobban megnézzük, nehéz eldönteni, hogy részletgazdag vagy inkább giccses.

Victory Magnum X-1

És a lényeg… hogy az X-1-en megkett?zték a sima Magnumon található, amúgy sem szerény hangcuccot. Az eddigi hat hangszóróból 100 wattal áradó zene mostantól tíz helyr?l jön és 200 watt er?vel szaggatja a fejünket. (Ez vajon milyen érzés? Valaki írja már meg!)

Szóhoz sem jutunk. De tényleg.

ugrás fel