EST. 2002

Voge SR4 Max bemutató – videó

A legutóbbi milánói kiállításon a Voge számos érdekes újdonságot mutatott be, melyek között megtalálható volt a cég első robogója is az SR4. A Voge az anyavállalat a BMW erőforrását használta fel, amely a BMW C400-as 349.8 cm3-es típusból származik.

A bemutatót követően a modellről több hír nem látott napvilágot egészen szerdáig, amikor a Voge YouTube csatornáján felbukkant egy hivatalos promóciós videó. Az SR4 jelzés mellé került egy Max név is, és a videó alapján hamarosan piacra dobhatják a modellt. A gyártói oldal leírása alapján a motor elég jól felszerelt. Rendelkezik EFI lopásgátló rendszerrel, alapfelszereltség az ABS és TCS. A könnyűfém felniken Pirelli Angel tubeless gumik kerültek, melyekhez TPM gumiabroncs nyomásmérő van csatolva.

A biztonságos megállást elöl két tárcsafék biztosítja (hátul egy tárcsafék, kézifék funkcióval kiegészítve), míg a világítás teljes egészében LED. A Futómű felfüggesztéseit a KYB szállítja. A kényelmet sem hagyták figyelmen kívül a tervezésnél. Kulcsnélküli rendszer (nyitható ülés, kesztyűtartó, benzinsapka, kormányzár és motorkereső funkció) mellett USB töltő és Dash cam kamera is helyet kapott.

Bővebb információ: https://vogechina.com/sr4-max.html

ugrás fel