EST. 2002

Wilbers – BMW boxer cup 2019

A futómű specialista Wilbers cég, aki nem mellesleg szoros együttműködésben van a BMW gyárral a német SBK bajnokságban ahol tavaly az összetett 2. helyen végeztek, gondolt egyet és az R nineT Racer modellből versenymotort építettek. Az első teszt köröket a SBK versenyzőjükre a belga Bastien Mackels-re bízták aki elég jó tempót diktál vele az első körtől és széles vigyorral az arcán jött le a boxba. Elmondása szerint hatalmas élmény menni a motorral. (http://www.bastienmackels.com/)

A Wilbers boxer cup 2019-ben indul, a német IDM sorozaton belül fog menni és 6 verseny lesz. Minden hétvégén pénteki szabadedzés, időmérő és szombaton, vasárnap 1-1 futammal. Gyakorlatilag bárki elindulhat aki befizeti a 20,000.-euros részvételi díjat. Ebben benne van a teljes felszerelés (sisak, bőrruha, kesztyű és csizma) 2 spanyol teszt, és a 6×2 futam ahol mindegyiken új Dunlop gumikkal, versenyre felkészítve várják a motorok a pilótákat.

Lehetőség van hétvégi vendégként versenyezni, ennek a részvételi ára 2,000.-Euro/hétvége. A motorok mindegyike ugyanúgy van felkészítve a Wilbers csapata által. Ugyanazt a komplett állítható cartridge első futóművet, új Wilbers rugóstagot, sport lábtartó szettet, carbon idomokat, Akrapovic titán kipufogó rendszert kapják az optimalizált befecskendező rendszerrel.

Ha valaki érdeklődik a sorozat felől az keresse meg a Wilbers cég hazai forgalmazóját az X-Bike motorosboltot, akik szívesen segítenek mindenben.

ugrás fel