EST. 2002

Yamaha R1 Razgatlioglu limitált replika

A Yamaha Motor Europe és a Crescent Yamaha, a Pata Yamaha tulajdonosa a Brixx WorldSBK csapattal közösen bemutatja a török Toprak Razgatlioglu világbajnoki replikáját.

A limitált kiadás mindössze 21 darabos szériában készül és egészen elképesztő változásokon esett át. A +20 lóerő mellett, 26 kg csökkent a széria motorhoz képest a replika tömege. Minden motort a Crescent Racing Pro Shopban építenek, felhasználva az elmúlt 6 év tapasztalatait.

A WorldSBK specifikus Akrapovic kipufogünak, a legújabb GYTR verseny ECU-nak és az elvégzett módosításoknak köszönhetően a teljesítmény 205 LE-re nő. A tömeg csökkenés azonban még ettől is megdöbbentőbb adatot mutat, minden folyadékkal együtt 175 kg alá tudták nyomni a motor össztömegét.

Az természetes, hogy Öhlins felfüggesztések, Brembo SBK fékrendszer és a karbon elemek is részei a változtatásnak. A részletes technikai specifikációt ecrescentyamaha oldalán találjátok ezen a linken.

Aki úgy dönt, hogy rendel egy ilyen motort magának kap némi egyedi kiegészítőt is a motorhoz, melynek ára 33.000 font.

Egyedülálló, limitált kiadású embléma és mérnökök által aláírt azonosító

Bekeretezett, limitált kiadású tanúsítvány, amelyet Toprak és Paul Denning csapatfőnök személyesen írt alá, amely igazolja a kiadásszámot a VIN-számmal és a vásárló adataival együtt

VIP vendégszeretet bérlet két fő részére egy 2022-es WorldSBK rendezvényre a csapat VIP vendégeként, pit-box látogatással, melyen Toprak is részt vesz

Személyre szabott motorbeállítás és egy-egy versenyző edzésnap a Crescent Yamaha James Hillier-vel vagy Niall Mackenzie-vel (csak az Egyesült Királyság pályáján; a tengerentúli beállítás és edzés megegyezés szerint)

Egy személyes aláírt motorosruha, amelyet a Toprak valóban használt a 2021-es WorldSBK Bajnoksága során

ugrás fel