EST. 2002

Yamaha YZR-M1 2014

Legalábbis a kilencszeres világbajnok ezzel a filozófiával vág neki a 2014-es évnek. Ha nem képes tartani a lépést, értsd aktív résztvev?je lenni a futamok els? hármasának és dobogóért küzdeni versenyr?l versenyre, akkor befejezi pályafutását. Nem lesz könnyü dolga, mert az ?t követ? generáció két legjobb versenyz?jével küzd a tizedmásodpercekért abban a négyesfogatban, amelyben Rossi a dönt? fontosságú pillanatokban és úgy általában véve is idén – csak a negyedik volt.  

Yamaha M1 2014 

Vajon ez lesz a Doktor utolsó szezonja?

Mi azonban még igy is azt gondoljuk, hogy ha Doktor rendezi sorait, fel tud zárkózni az élbolyhoz. Persze ehhez sok minden kell, leginkább egy jól eltalált technikai csomag. Jelen esetben a Yamaha M1-r?l van szó, aminek 2014-es promóciója most zajlott Jakartában (nem máshol). A Yamahának is a legfontosabb piaca immár Ázsia és mi sem jelzi ezt jobban, mint egy ilyen magas szint? bemutató a két GP-versenyz? jelenlétével.

A motor külleme keveset változott, talán kicsit több benne a fehér, de igazából ez lényegtelen. Az M1-nek szintén meg kell vívnia a maga harcát a bajnokság talán legjobb technikájával, amit jelenleg a Honda szállít. Érdekes év elé nézünk. 

Yamaha M1 2014 

Yamaha M1 2014 

Yamaha M1 2014 

Yamaha M1 2014 

ugrás fel