EST. 2002

ZTechnik VStream®

A ZTechnik új VStream szélvédőket dobott a piacra a BMW R1200 GS LC modellhez, két méretben.

A Z2487 TOUR hosszú túrázáshoz készült, átlátszó kivitelben, a Z2485 Sport sötétített és Z2486 Sport víztiszta sportos formájú, de magasságában megegyezik a gyári szélvédővel.

A Vstream a nevét, az egyedi  “V” formájáról kapta. A National Cycle ezzel a szabadalmaztatott technológiával érte el , hogy minimálisra redukálja a menetszelet a váll és a bukósisak magasságában.

A VStream 4.5 mm felület kezelt polikarbonátból készül, mely 20-szor ellenállóbb, mint a piacon általában használatos akril plexik, továbbá különleges gyártási technológia egyedülálló tisztaságot eredményez.

Mindehhez 3 év törés elleni garanciát is ad a gyártó !

A ZTechnik® egy, a National Cycle által alapított márka, amely csúcsminőségű, kifejezetten BMW motorkerékpárokhoz való kiegészítőkre specializálódott. Maga a név a német “Zubehör Technik” kifejezésből ered, amely „tartozék-technológiának” fordítható.

A ZTechnik filozófiája szorosan igazodik a gyári kiegészítők formatervi alapelveihez, úgy hogy közben kizárólag a lehető legkiválóbb minőségű alapanyagok és alkatrészek felhasználásával még tovább növeli a motorozás élményét.

ZTechnik – Színtiszta minőség… kizárólag BMW motorkerékpárhoz.

Magyarországi importőr: HP Motor (http://hpmotor.hu/)

HP Motor – Motorosbolt

A ZTechnik termékeket keresd a hivatalos magyarországi importőrnél:

HP Motor – Bemutatóterem és Szerviz

1141 Budapest, Fogarasi út 195.

info@hpmotor.hu
hpmotor.hu
+36-30-453-0446
+36-30-594-2342

ugrás fel