EST. 2002

Crutchlow 2020-ig aláírt az LCR csapathoz

Az angol versenyző továbbra is élvezi a Honda HRC támogatását és aláírt Lucio Cecchinello csapatához további két szezonra.

Crutchlow 2015-től versenyez LCR Team tagjaként egy Honda RC213V-t nyergében, eddig három futamgyőzelmet sikerült megszereznie. 2016-ban a Cseh és az Ausztrál Nagydíjon, idén pedig Argentínában állhatott fel a dobogó legfelső fokára.

A HRC és az LCR Honda MotoGP csapata nagyon elégedett Crutchlow teljesítményével, így érthető a hosszabbítás. Sokáig lehetett hallani olyan pletykákat, hogy az angol kiérdemelt egy gyári ülést és Pedrosa helyét kaphatná Marquez oldalán. A HRC azonban inkább Lorenzoval állapodott meg, alacsony fizetésért, megszerezve az egyik legerősebb vetélytárstól a Ducatitól.

Cal nyilatkozata a hosszabbításról: Nagyon örülök, hogy sikerült megújítani a kapcsolatomat a Honda HRC-vel és az LCR Honda csapatával 2020-ig. Mindannyian nagyon keményen dolgoztunk, voltak nagy sikerekés ezt folytatni tudjuk a jövőben, ebben biztos vagyok. Mint mondtam a lehető legjobb támogatást kapom a Hondától, Lucio és csapata kiváló munkát végez, hogy minden hétvégére versenyképes motort alkossanak.”

Lucio Cecchinello: „ Nagyon boldogok vagyunk, hogy továbbra is él az együttműködés és Cal 2020-ig csapatunk tagja. Úgy vélem bizonyította lenyűgöző tehetségét 2015 óta. Ismét szeretnék köszönetet mondani neki az eredményekért, amikhez együtt jutottunk el és csapatunk a lehető legjobb módon fogja támogatni a HRC értékes együttműködésével együtt. „

ugrás fel