EST. 2002

Pedrosa: Semmi konkrét bejelentés

Dani megtartotta a sajtótájékoztatót amit ígért, de konkrétumokkal nem tudott szolgálni. Nem tudták a menedzserével letisztázni a lehetőségeket, tehát marad a bizonytalanság a jövőt illetően.

Spanyol lapok arról írnak, hogy Pedrosa már az utolsó szerződés aláírásakor tudta, hogy nem fogja folytatni a Hondával az együttműködést. Ami azt jelenti, hogy volt ideje felkészülni a váltásra. Jelenleg minden csapat talált versenyzőt csak a Yamaha nem változtatott. Mindenki a Rossi által gründolt csapat miatt gondolja, hogy a hangvillások kivárnak és addig a jelenlegi felállással mennek. Azonban elképzelhető, hogy aktívan tárgyalnak a spanyol versenyzővel.

Ugyan csak spanyol sportújságok úgy tudják, hogy a Petronas szívesen látná egy Yamaha nyergében Pedrót. Ha ez igaz, akkor van olyan erejű szponzor aki egy gyári motort is ki tud finanszírozni egy szatellit csapat számára. A döntés jelenleg Lin Jarvis kezében van.

Egy mondat erejéig azért hozzá tennénk, hogy nem tesz jót a sorozatnak az átigazolási szezon előre hozatala. Sokan már a következő szezont várják pedig az idei is még csak gyerekcipőben jár.

ugrás fel